Proč pláčeš?

Proč pláčeš?

Anotace: Láska jenž trvá na věky...

Neplač, drahá neplač, i když hruď ti svírá strach,
poběžíme spolu a poplujem na vlnách.
Neplač, drahá neplač, nač roníš slzy své?
Vždyť odpuštění dojte i ten kdo zabije.
Proč tiskneš ruku svou ke chladné ruce mé?
Proč tiskneš ke mně dlaně v stisku sevřené?
Zmítá s tebou jako démon, strachu, zloby ďas!
Po druhé už nemůžeš! Už jednou zabilas!
Neplač, drahá neplač, ale kaj za hříchy své!

... Vždyť odpuštění dojde i ten kdo zabije.
Autor A. E. Storm, 04.09.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, René Vulkán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

citlivé, jenom rada laika - pokus se vyhnout rýmům jako je své - tvé

29.12.2010 10:33:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí