Čas,který plyne

Čas,který plyne

Anotace: čas umí ublížit už jen tím,jak strašně rychle utíká:( s ním je všechno najednou pryč..a už se to nikdy nevrátí..

Proč čas běží jak zběsilý,
dělá mi v srdci trhliny?
Co bývalo, už dávno není...
a není možnost, že se to změní

Jak ráda bych ho někdy zastavila,
svoje chyby napravila
Zastavila se v okamžicích štěstí
místo toho zatnu zuby i pěsti
a snažím se jít dál...

Ale jak žít dál,
s tou bolestí, co mi čas dal??
Vzal mi vše, co jsem měla ráda..
náhle štěstí mi ukázalo záda..

Čas mi vzal školu, štěstí, přátele
zničil všechny naděje..

Proč, když nejméně to chceme, vždycky tak pospíchá?
ostrými trny srdce naše propíchá?
Lze s ním nějak bojovat?
a přitom zbaběle se neschovat?

Vím, že vrátit už šťastné chvíle nejde,
marně čekám, kdy ten smutek přejde..
a zatím žiju v minulosti
raději než v kruté přítomnosti
Autor Soledad, 05.09.2010
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas nám příliš rychle běží,
tajemství své pořád střeží
a nás bolí skryté rány,
způsobené jeho plány.
Nevěš hlavu, povol pěsti,
čas ti dá zas znovu štěstí.
:-* :))

12.10.2010 12:11:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí