Žár ledové sochy

Žár ledové sochy

Anotace: slova mi začala chodit při písničce My (fucking) Deer Hunter od kapely Fear before the march od flames

Na kusy čas krájí každou chvíli
a já nevím jestli mám dost síly
trhat z minut jejich sladké plody
než se navždy zavřou temné vody
nad mou hlavou

Za ruce se snažím chytat stíny
Pryč ze svých dlaní omýt splíny
A kvůli snad citům vzplanutí
ledovou sochu držím v objetí
Zcela nahou

Hrob můj je už zahrabaný
Hodiny jsou přesypány
Já plivu na něj s úsměvem
Jen pár metrů pod nebem
Nashledanou
Autor Ahimsa, 09.09.2010
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: Lovely Nightmare, Ollie, Radek.oslov.Šafárik, James Libustka, Le ver luisant, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí