Tak?!

Tak?!

Anotace: Marnosti, radosti, prach a špína.

Marnosti, radosti, prach a špína.
V hubě hlína, která tě dusí.
V zrcadle obraz,
který se ti hnusí.

Před očima tma,
v hlavě svědomí ti lá.
Dříve prosil jsi.
Teď ber!

Nasloucháš tonům šílenství.
Hledáš stopy pachu krve.
Vzpomínáš jak zlost vzplála prve.
Bodla, dýka s čepelí jedovou.

Tvá milá smrtí byla,
však celého tě nezhubila.
Jen srdce ti rozpůlila,
tvé lidství tak pohltila.
Autor Kordula Tomáš, 07.01.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí