Ona

Ona

Anotace: ...znáte mě...

Touha po smrti
Skrytá přání odletí
Anděl se vrátí
Ona život si zkrátí

Poslední měsíc
Nevyplněných přání tisíc
Pak zmizí v tichu noci
Nezapláčou žádné oči

Černá kočka na mramorové desce
Ani té se plakat nechce
Jen tiše ležet zůstane
Ona,za svůj hříšný život do pekla se dostane
Autor kuskus pruhovaná, 10.09.2010
Přečteno 280x
Tipy 9
Poslední tipující: Divoženka1, Psavec, Mbonita, Květka Š., vodnař, Skalsky Pavel, CULIKATÁ, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí