Se slzami v očích

Se slzami v očích

Anotace: Obvykle překvapuji velkými konci, tady mi vedly ruku emoce.

Jak dupot koní zní tón hlasu,
co mocný hřmot přerušuje,
co smutek,pláč a pocit zimy,
pocit viny vzbuzuje.

protože,...

Není mága většího, jenž způsobí ti větší žal,
než ten, který tvou mysl zmátne a zasadí v ní černý kal.

A o to hůř´když rád měl by tě
míti ze všech nejvíce
a jen křikem s bezohledem´,
k pláči zase nutí tě.

a proto,...

Chci už poznat maminky lásku,
co o ní všichni vypráví,
do života už nemám sílu,
tak krutost děti unaví.

totiž,...

I já to štěstí toužím poznat,
kdy máma by mě obejmula,
řekla že mě moc má ráda
a k srdci svému mě přivinula.

Škoda jen, že tuto báseň nikdy ona nespatří,
myslí si, že jsem zrovna šťasten,
když majetek mi opatří.

avšak,...

Nemám jí to ale za zlé,
já věřím, že jádro dobré má
a až jednou světlo zhasne,
v objetí mě přivítá.
Autor Frederik, 10.09.2010
Přečteno 330x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Judita, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocítila jsem tu bolest, hezky si to napsal.

25.01.2011 23:59:00 | carodejka

Nic moc,ten kdo tu píše,že je to super akorát touží po bodech!!!

13.09.2010 21:11:00 | Johny tichošlápek

Basnicka co chyti za srdicko. Moc pekne.

10.09.2010 21:19:00 | Míša S.

Ta je bolavá a dobře jí rozumím:-(.Posílám pohlazení.

10.09.2010 20:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí