Džbán

Džbán

Anotace: nejvíc trapná a jednoduchá básnička..nedokážu se líp vyjádřit..

Tam v prázdnu kde už nic není,
až kam Tvé oko dohlédne,
tam odložen v zapomnění,
leží, chřadne, bledne.

Podívej se mu do šílených douší,
v nich jiskřička už nesvítí,
někdy svět se s ním točí,
když vzpomínky ho věčně drtí.

A neuvěřitelná lítost, v jeho dlaních,
snad celý svět na něj zanevřel?
Sám chtěl vstávat do láskyplných dní,
teď přání má, aby už pošel.

Hledá si černý kout,
tam ho snad odpraví,
nikdy už nemůže obejmout,
tu na které mu záleží.

Přišel už o srdce a duši už trhá,
odpusťte zoufalci,
co život mrhá.

Džbánek plný vína hned polibky vysají,
a když je už prázdný, u cesty ho nechají.
Je teď tak prázdný, kdo ho asi naplní?
Křup a rup, rozbij, co ti k ničemu není.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 11.09.2010
Přečteno 387x
Tipy 11
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, efeeez, WAYWARD, susana načeva, malá slečna, Toda, Jiná, synanceia
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec není trapná..:) naopak, je skvělá.. :) v jednoduchosti je všechna krása...

08.11.2010 22:09:00 | Dev_LATea_princess

..ale tak to prostě chodí. Vítej v realitě.

13.09.2010 21:33:00 | Netty de Touvenell

Kdepak... Nerozbíjet, protože nic není k ničemu... ^^
Předposlední sloka hodně působí... = ST

11.09.2010 15:47:00 | Babu-ssi

Tahle báseň se mi líbí,ST :)

11.09.2010 14:19:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí