PRÁZDNOTA

PRÁZDNOTA

Myšlenky zas mučí mojí duši,
již neumím se bránit,
snad mohla bych jen tušit,
že nemá mne kdo chránit.

Mé srdce i tělo je prázdné,
já nemám komu sevřít dlaň,
city jsou falešně zrádné,
zabíjí víc než-li silná zbraň.

Pár ubohých květin ve váze,
teskně se na mne dívá,
slova se promění ve fráze,
já odpověď Tvoji vzývám.

Dva volné listy papíru,
na zem právě padají,
šaty, co šity jsou na míru,
nosit se již nedají.

Ustlaná deka voní ránem,
však k čemu mi rána jsou?
Život je nařízlým trámem,
skrz něhož bolesti jdou.

Smutek se opírá o moji postel,
já marně schovávám tvář,
nevím, kaž až dnes dospěl,
však vnímám již jeho zář.
Autor Michelle Miceliny, 12.09.2010
Přečteno 347x
Tipy 9
Poslední tipující: WhiteSkull, Skywalker, Revival.Lady, teniska, CULIKATÁ, Jiná, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doporučuju trochu obrazotvornosti,fantazie a metafor- jen prosté líčení děje a pocitů už je dost opsané, působí malinko fádně, a nezaujme- buď kreativní :) a hlavně piš :) -S-

22.09.2010 11:53:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí