Zaplatila jsem si za něco co nemám..

Zaplatila jsem si za něco co nemám..

Anotace: chci se odstěhovat

Zaplatila jsem si za zábavu,
ale nesměju se..

Napila se vody,
ale neuhasila žízeň..

Narodila jsem se pro život,
ale mám pocit, že jen přežívám..

Chtěla bych se smát, uhasit žízeň
a žít..

Já se chci přestěhovat do nebe..
Autor Haminka, 13.09.2010
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeronym.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí