Zlatonosná řeka

Zlatonosná řeka

Anotace: http://www.astro.cz/apod/ap050515.html

Zlatem se natírám
což není málo
oči pak zavírám
aby nevzplálo

modravým plamenem
v mých zřítelnicích
zlaceným ramenem
setřu z hořících

tváří dvě z plazmatu
slzy, jež sklení
pro ně již návratu
do očí není

v srážce dvou hvězd jsem se
vykoupal zrovna
lázni mé z recese
se nevyrovná

v řebříčcích na jmění
nikdo zdaleka
zlatonosná pění
se z dvou slz řeka

těla břeh ze zlata..
jakmile očí
kolize přehřátá
explozí končí

jen slzy zůstaly
na místě děje
naštěstí nevzplály
ty dvě krůpěje
Autor Petbab, 15.09.2010
Přečteno 262x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Gabrielle, ilona, Lota, isisleo, Elisha, Jiná, Psavec, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle bylo moc pěkné O)!

16.09.2010 05:48:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí