Tak co bych vlastně chtěla?

Tak co bych vlastně chtěla?

Anotace: Snad jako ty být, být jako ty?

Tak co bych vlastně chtěla?

Být chytrá a krásná jako ty?
Snad..
Anebo být ještě dítě
a mít úsměv Lolity.

Tak co bych vlastně chtěla?

Mít jiskru v sobě, co ty máš?
Snad...
Chtěla bych být plna ohně
ty se nikdy nevzdáváš... 

Vím, co bych vlastně chtěla.

Být tebou a pořád chtít jít dál.
Tak jako ty...

A přec vím,
že by mi to štěstí nepřineslo.
Zas jinak by si život se mnou hrál.

Autor genca, 15.09.2010
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, N.Ryba, malá slečna, CULIKATÁ, hauskaa, efeeez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí