Přísaha

Přísaha

Anotace: nepřísahej čertu, pro chvíli štěstí mu budeš nadosmrti zavázán

Přísaha

Bylo to dávno
když jsem šel
za zklamáním
ke všem svým snům
a tak jsem tenkrát bohužel
přísahal věrnost králi můr

Zase je jaro s námi
i s těmi, co jsou sami
a chodí pak s nimi spát
aby nebyli úplně sami snad

I se mnou jaro bylo
a najednou se ochladilo
já peřiny přitáhl jen
a šel si pro podivný sen

Zdálo se mi jen
že u dveří stojím
té nejkrásnější z žen
a chvíli, než mi otevře
chystal jsem růže červené

Najednou slyším z dálky pláč
a tak běžel jsem k místu, až
řekl mi můj pán
přísahals věrnost králi můr

Nevím už bylo to dávno
teď jsem sám se svou přísahou
a pán můj řekl mi ráno
že přijde dnes za mnou

Bylo to dávno, když jsem
zklamání a smůlu nevydržel
tak jsem všem večerům a dnům
přísahal věrnost králi můr

A teď vám sedím
smích mi zakázal
noc, co noc musím
v snách ukázat
že plním sliby, co jsem dal
aby mi jednou lásku daroval

Proto jen koukám do všech stěn
pro jiné možná vyměněn
proto se dívám na svět
šedivým sklem
aby mi radost
nezkazila sen
Autor slamtron, 08.01.2006
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí