Oko

Oko

Anotace: O člověku, který si nevážil toho, co má.

Pětilístek čtyřlístkový,
protírá zlatavou vodou,
okolností schodou
rýč překonal práci,
dar se mu nevrací.

Mráz, či snad pouhé šero,
něco mezi tím
skrz pohádkové bytosti jménem Bloumal Dřímal Klím
povídá, že: " Teď už vím"
co je štěstím mým.

Prst můj křivý,
nasazuje prsten času prošlému,
jazyků mám ke všemu,
leč jsem sivý.
Autor El, 20.09.2010
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, CULIKATÁ, malá slečna, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí