Anděl v mých vlasech

Anděl v mých vlasech

Anotace: ...jak jinak...

Mám dlouhé černé vlasy
a bílý Anděl tam úkryt má.
Propletený a popletený asi
bydlí i v mých šedinách.

Ve větru mé vlasy vlají,
mé rty slzy polykají,
ostatní Anděly na pomoc zavolají,
však má slova ve větru zanikají.

Nesmím se poddat tomu zoufalství,
abych nevyplašila bíleho Anděla.
Tolik toužím po jeho bohatství.

A má touha, žene mě vpřed.
Jenže to bych asi neměla,
protože ho vyplaším a nevrátí se zpět.
Autor kuskus pruhovaná, 21.09.2010
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, Divoženka1, nejsembásník, Psavec, CULIKATÁ, Zasr. romantik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí