Poslední báseň

Poslední báseň

Anotace: Pro přítele, který by věděl, že touto básní říkám: "Děkuju, já Tebe taky..."

Sbírka: Strasti a radosti Vesmíru

Poslední slova
poslední básně
jsou tak smutná
ale znějí tak krásně

Poslední verše
poslední sloky
skrývají smích
já dusím se vzlyky

Poslední nádech,
poslední slzy
život byl zlý
a tys umřel brzy

Poslední slova
poslení básně
život, smrt, láska
teď vidím to jasně
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 23.09.2010
Přečteno 569x
Tipy 6
Poslední tipující: Caelos, Akitenshi-inu, Anýz, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí