Hlubina

Hlubina

Anotace: Hlubina

S úsvitem mé oči hladinu temnou zří,
je tak klidná, ani vánek vlnku nezčeří
Však hluboko, tak hluboko, až u samého dna,
tam leží, přede všemi skryta má touha nádherná

Nikdo ji nespatří,
kdo odvážil by se,
vstoupit potají do té
žalostné skrýše

Chtěl bych ji obejmout,
do smutných očí hledíce,
však zůstává nedostižná,
jak zrnka prachu z měsíce

Ač vroucí je mé přání a ryzí,
přec hluboko má touha v propasti té mizí
Ta hlubina temná, tajemná,
to srdce mé, jež nikdo nepozná
Autor Angela Valley, 23.09.2010
Přečteno 271x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sice smutná,ale hezky napsaná.

23.09.2010 22:05:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí