Sen

Sen

Anotace: Sen

Neodcházej,
ne, ještě není den
V zahradě zapomnění
sním svůj krásný sen

Sen o lásce,
o níž nemáš ani zdání
Sen o lásce,
o doteku dvou dlaní

Já děsím se svítání,
slunce nechci více spatřiti
Již nezažít to zklamání,
s ránem zmizí tvoje objetí

Avšak ta ranní hvězda,
vždy vyhrává boj s temnotou,
přes mé prosby se nevzdá
a nechá mě s mou samotou
Autor Angela Valley, 23.09.2010
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí