Maličká nejsi sama

Maličká nejsi sama

Anotace: ***

Nenechám tě trápit, už stačilo,
jednou přišlo "to" co si říká osud a vše ti zničilo..
Vidím to denně v tomhle světě je to pravidlo,
že "to" přichází aby to co miluješ zničilo..
Když zvoní telefon, máš strach to vzít,
bojíš se co ještě příde, co ještě ti chce osud odepřít..
Jsou věci co jen tak neodhodíš,
jako vzpomínky na něj, vím že pořád ještě o něm sníš..
A lidi kolem neví nic, tak šíří klepy,
necítí, co cítíš ty, nevidí, co vidíš ty..
Nedovedou se do tebe vžít,
ale já jsem stál při tobě, stojím a stát budu vždy..
Není den aby si neplakala,
utírám ti slzy aby si se aspon trochu uklidnila..
Dívám se jak se trápíš, dívám se na tvou tvář,
není to fér, že ty takovou smůlu máš..
Je ještě plno věcí, co si máš zažít,
příde ti nablízko ten co o něm sníš a bude stebou chtít být..
Uděláš pro něj vše, budete mladý a mít čas,
tvůj život bude i jeho, budou obdivovat vás..

Jsi silná já to vám, bud taková stále,
podívej se na mě, opři se o mě, jsem a budu tu pro tebe dále..
At je to jakkoli těžké, vím, že ty to zvládneš,
je na čase aby si se vrátila nazpět, už jsi byla dlouho na dně..
Autor amstafatko, 24.09.2010
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobře,když člověk ví,že na vše není sám.Líbí se mi .

24.09.2010 13:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí