Kvůli tobě

Kvůli tobě

Anotace: Když máte na někoho zlost ,která přetrvává..

Vždycky budeš ta,
co pošlapala mé sny,
ta co poskvrnila čistou duši.

Nikdy už nebudeš ta,
co milovala peří z mých křídel,
ta co donutila vítr se klanět.

Cítím se tak špinavá,
jenom kvůli tobě zlatíčko.
Moje zlomená křídla,
kvůli tobě lásko.

Svírá se mi krk,
nemůžu dýchat a
jsem sama-
kvůli tobě , lásko.
Autor Toda, 27.09.2010
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, annuska, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi sama jen kvůli sobě,
jdi dál a neohlížej se zpět.
Přeji ti tak hezčí svět.

27.09.2010 22:00:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí