Naposled...

Naposled...

Anotace: Nevím co tohle má znamenat.:D;) Slova mě prostě napadaly při poslechu jedné skladby...

V mých snech
Budoucnost se v krvi topí
A duši upokojí
Vzpomínka na povzdech
Jenž z úst vyšel těžce

Naposled…

Sníš jako já
O zkáze nás všech?
Smyje hříchy, které poznal svět
A než zavřu oči po ten věk
Mám jednu prosbu
V níž žal a smrti skřek
Vystřídá klid, stoický klid…

Naposled…
Autor deep inside, 29.09.2010
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Darkkitty, Bloodmoon, Bíša, Gabrielle, CULIKATÁ, Trystan ap Tallwch, Agniezka, annuska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí