Zbloudilá duše

Zbloudilá duše

Anotace: ...

Jsem duše ve tmě zbloudilá,
jsem smutným plakajícím stínem,
jsem spitá otráveným vínem a marně hledám pevnou zem,
jen řekni,kdo já vlastně jsem?,
že bojím se tak ostrých ran a hlasu skřehotavých vran,
že myšlenky mou hlavu souží a jako blesk se ve mě plouží,
pak probijí až k nebesům,
zpět k mým vytouženým snům,
já toužím rozplynout se tiše,
slyším svůj dech,jak těžce dýše
a srdce bolestí se svírá,...
však proč?,vždyť nikdo neumírá
a síly mé je stále méně,
dál vláčit musím svoje břémě,
co tíží mě a k zemi tlačí,
snad moje síli ještě stačí,
snad zvládnu ještě žít.....
Autor lovelienka, 30.09.2010
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: Ďábel sám, lienka-love, Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě zvládneš.

30.09.2010 09:53:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí