Moře Zpěněné..

Moře Zpěněné..

Anotace: .. na Měsíci http://www.youtube.com/watch?v=bjMo0bN71BY&feature=related

Moonwalk dance nejlíp se tančí na Luně
v Mare Spumans písek nohama míchám
bosky, vždyť netopýr jenž bez bot stůně
nenechá zajít lesk očím - svým pýchám

dnes v noci prošel jsem jej křížem-krážem
pěnou z vln emocí naplnil zcela
rozbouřil měsíční klid dle scénáře
jenž Luna přepsala, tak jako chtěla

moonwalk hned vystřídá liquid dance, ano
neumím plavat, jsem stín - noční můra
nejspíš se stanu teď dravou piraňou
měsíční disco v mém snu.. in natura
Autor Petbab, 30.09.2010
Přečteno 284x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Gabrielle, Mbonita, Jiná, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí