Dokonalá bytost

Dokonalá bytost

Anotace: melancholická nálada, a lehké opovržení i zbožňování mé osoby...

Sbírka: Dospívání

Jsem zkurvený, do nebe klející bohém!
Jsem sama sobě vším,
Jsem sama sobě bohem!

Jsem na svět kálející krysa!
Jsem hnusný parazit,
Jsem páchnoucí hnilobou tohoto místa!

Jsem vším čeho duše tvá se leká!
Jsem noční můrou všech,
Jsem ta, před kterou i sám ďábel smeká!

Jsem to já, odporná špína, která píše tyto řádky!
Jsem to já, dokonalá bytost,
jenž nevrátí se nikdy zpátky…
Autor Lady Contemptible, 01.10.2010
Přečteno 523x
Tipy 3
Poslední tipující: Bumbác
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí