OSOBA

OSOBA

Anotace: další z mých starších

Je ticho, tma
reflektory oken domů
zavřela víčka,
uhasla svíčka.

Jedno srdce do ticha buší
Buch, Buch, Buch
jak zvony z věží
závod s časem běží.

Vteřiny míhají,
rytmy se střídají,
a slzy padají,
slova se težko hledají.

Je ticho, tma
srdce již nebuší.
Co zbylo po duši?
Ubylo viny?

Asi jak z bláta hlíny…
Autor Kordula Tomáš, 10.01.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

marzivé zamyšlení... pěkné, a hezké krátké obraty

10.01.2006 07:14:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí