Sobotní zábava

Sobotní zábava

Anotace: není potřeba

Hvězdy na nebi svítili,
pod stromy zamilovaní
se mazlili.

I tys mezi nimi byl,
pod kaštanem svou holku
prvně políbil.

Posilněn pivem,
panáky s rumem,
roste odhodlání.

V divokém tanci,
polonahá těla -
-ona by to taky chtěla.

Zábrany padají,
chceš na to jít honem,
kamarádům dáváš sbohem.

Do auta s ní usedáš,
jen pár kiláků,
už vidíš, jak si užíváš.

Sám ďábel Ti našeptává,
ona je tak žhavá,
dělej, přidej plyn...........

….....v pravotočivé zatáčce,
lemované kaštany,
vyhasly dva životy.............
Autor Tamara, 03.10.2010
Přečteno 311x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, Judita, mademoiselle secret, Gabrielle, Bíša, divoska_jaja, Divoženka1, Květka Š., Mbonita, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..a pomníčků u silnice je zase více..
Ách jo.

03.10.2010 20:27:00 | Květka Š.

je mi z toho těžko..chjo

03.10.2010 18:46:00 | Mbonita

Moc smutné:(

03.10.2010 18:33:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí