Na květu lilie...

Na květu lilie...

Anotace: Nemyslím si, že by tohle patřilo vyloženě do smutných básní, ale nevím, kam tenhle můj další pokus o poezii zařadit...

Na květu lilie závisí náš život
Na květu smrti
Jež na hrob si mi dal
Ta tíha rostliny najednou drtí
Děsí mě tvůj samotný žal

Na květu lilie závisí náš život
Na přeludu, jenž sen mi vzal
A místo srdce ti vypálil díru
Jako by jenom prach z police svál

Chodíš tu, jak tělo bez duše stále
Chodíš, mou vůli nevnímáš
Až příště mi květiny zase dáš
Dívej se dopředu, dál a dále


Nepohřbívej se mnou i svůj příští den
Až přijde čas, bude z nás zas jeden jen
Autor deep inside, 03.10.2010
Přečteno 353x
Tipy 16
Poslední tipující: James Libustka, Denael, Trystan ap Tallwch, la loba, Gabrielle, Skalsky Pavel, Lioness, Bíša, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad jednoho dne přijde Váš úsměvů bál... ST

08.11.2010 16:37:00 | Denael

ááách lilie

22.10.2010 18:27:00 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí