Vrat se

Vrat se

Anotace: ***

Každou chvíli chtěl bych sto krát vrátit,
nevím zda se smát nebo za chyby své platit..
Ráno když jsem vstal,
jen tvůj dopis na stole stál..
Při jeho čtení, že odcházíš, hned chápu,
prý jsem tu už přehánel, ouw kurva máš asi pravdu..
Prý už mě nechceš znát, pro tebe jsem umřel,
proč už nemám aspon chvilku abych ti to vynahradit směl..
Jen sem si vždy řekl "tak odejdeš no a zbalíš si věci"
ale až když jsi pryč tak si uvědomuju že takhle tonechci..
Pro mě bylo poslední dobou všechno všední,
zajímalo mě jen jak byt dokonalý pro všechny ostatní..
Tvojí smutnou tvář jsem nevnímal,
tvé slzy nestíral..
Sliby pro tebe jen z huby jsem pouštěl,
ale nikdy nic tak neudělal ani nepřišel..
A tak vlastně chápu to že jsi odešla,
dělal jsem si jen co jsem chtěl a tvá trpělivost došla..
Sám sobě jsem se bez tebe stal přítěží,
lásko já se změním, nic me bez tebe netěší..

Prázdny byt bez tebe mám,
prázdným bytem toulám se sám..
Lásko, vrat se, konec dám,
všem těm návykovým sračkám..
Autor amstafatko, 05.10.2010
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Renda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí