Divoké otázky

Divoké otázky

Anotace: ...

Hejno divokých otázek
se mi zabodávalo pod kůži

ošíval jsem se
zašíval
používal svá
instrumentální vysvětlení

Byly dotěrné
vtěrné
věrné
(svým okleštěným tématům)

jejich jed
se mi rozpouštěl
v celém těle

S modlitební absencí
klečel jsem
uprostřed světa

a do všech stran
vysílal své odpovědi

unavené
bojácné
holé

po pár vteřinách
se do mně vracely
bez samohlásek
bez souvislostí
bez naděje

nedokáži jim
poskytnout
dostatečný azyl

mé odpovědi umírají

Prosím

už se mě na nic neptej
Autor smudlinek, 06.10.2010
Přečteno 361x
Tipy 21
Poslední tipující: STIMPRE, Mácha, Niky88, janewe, Gabrielle, Zasr. romantik, labuť, Jana M., Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí