Neznámý seznamy

Neznámý seznamy

Anotace: temná?

V té krvelačné bestii
říkejme ji srdce,
to, co se nikdy nemýlí,
a v slzách tepe trpce

tam existují seznamy,
skryté a bez příčin
obsah jejich je neznámý.
A přečíst je je trestný čin.

Seznamy bolesti,
konkrétních hříchů,
pýchy a neřesti
a lživých smíchů

rudých kapek na rukou
nevinných andělíčků
co s peněžitou zárukou
škrábou tě po tělíčku

žhavým kuličkovým perem
u spánků s černým kvérem
zapisují tvá provinění.

A tady není
odpuštění...
Autor Ell19, 07.10.2010
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: bird225, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí