Zemřít pro věčnost

Zemřít pro věčnost

Anotace: podzimní rozcházení

Dva stíny prochází temnou krajinou –
jak srdce bolí, když utonutí krásná se zhroutí ve smutný čas.
Skrýš bázlivá, to teskné planutí ukrývá hluboko,
jak jen sen dokáže popsat.
Pouť útrapná v těch těžkých,
podzimně vonných dnech,
jež propouští skrz vlažné paprsky
skomírajícího slunce.
Ach jak smutno je,
když se stmívá, noci už jsou dlouhé,
zpěv ptáků tak pozdě hladí mé ráno.
Jen vrátit se zemřít pro věčnost…
Autor Beskydka, 08.10.2010
Přečteno 284x
Tipy 3
Poslední tipující: patrikus, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí