Světlo haslo

Světlo haslo

Anotace: naposled..

Svůj zrak k nebi upírám,
v hvězdy krásné-bledé,
krásný pocit-umírám,
když nůž po hrdle sjede.

Oči mé,snad ještě jednou,
naposled se zaklopí,
Achilovy ruce měďnou
po zásahu do paty.

Světlo,haslo všechno kolem,
Morte zvolal-navždy sbohem,
začal jsem prve snít,
život můj z žil je smyt
a na nebi v téže chvíli,
temné mraky se objevily.
Autor Désolé, 10.10.2010
Přečteno 259x
Tipy 8
Poslední tipující: E.deN, Trystan ap Tallwch, bird225, Kirsten, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí