Netečnost

Netečnost

Anotace: Moje stýskání...

Hořké slzy kanou na mé tváře
okno má mříž co vede do žaláře
Kde uvěznili vílu...

Kde byli ti co mají sílu?
Rytíři v těžké zbroji
Muži, jenž jsou dobří v boji
Jak to že křivdu neviděli?

Nevšímavost s křivdou
mstu a zlobu plodí
Kdo bez viny je
ať kamenem si hodí!

Jak mohou mříží žaláře
pohlédnout víle do tváře?
Autor ada.cat, 13.10.2010
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Gabrielle, labuť, ZILA78, la loba, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí