Noc

Noc

Anotace: ....

Nad hlavou nebe,
pod noha zem,
opile sedím,
o city okraden.
Pouliční lampa,
svítí jako naděje,
vítr je studený,
světlo nehřeje.
Tak doušek na zdraví,
druhý na hořkost,
chci se smát,
ne mít všeho dost!
Autor contionor, 13.10.2010
Přečteno 232x
Tipy 10
Poslední tipující: Aiury, slečna.závist, James Libustka, Nitran, Gabrielle, CULIKATÁ, Šerák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí