Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: Kraťičká vzpomínka na ty, jejichž nit osudu byla utkána příliš krátká. Nezapomenu na vás... :-(

Sbírka: Ostatní básně a jiné

Připravit se k boji! Nabít! Pal!
Jak mušketou bych tyto slova psal.
Však prach mokrý, křesadlo žádné,
odhodlání psát dál ve mě zas vadne.

Souputníci v boji opustili můj řad,
moje srdce jímá zdrcující chlad.
Opuštěný zůstal jsem na tomto světe,
osude krutý tolik smutku v jedné větě.

Však vidím kolem postávat ty,
jejichž díla četl jsem se zatajeným dechem,
avšak bůh si je vzal a nyní jsou pod mechem.
Budiž toto dílko mojí uctou těm,
kdo již nekráčí se mnou životem.
Autor Gandalf, 17.10.2010
Přečteno 531x
Tipy 13
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Bíša, James Libustka, Jožin z Moravy, CULIKATÁ, Špáďa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí