Smutek z jeho odchodu

Smutek z jeho odchodu

Anotace: ...

Naděje ve mně zmírá
Ty teď budeš pořád pryč
Už mě smutek sžírá
Říká: Tak jen plač a křič!

Co můžeš dělat
Dívko malá
Svět je velký
Ty nezkušená a mladá
On se Ti ztratí
S jinou se zadá

Sejde z očí
Sejde z mysli
Naivně doufáš
Že na Tebe myslí
Vykašli se na nesmysly
I Tobě za čas sejde z mysli

I když to třeba potrvá
Věci se stále mění
A Ty přece víš
Že věčně nic netrvá
Že navždy tu nic není
Snad jen smrtí se to změní
Když člověk navždy splyne s zemí
Autor Žena z Marsu, 17.10.2010
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí