Nosferatus

Nosferatus

Anotace: .....

Polibek na krk,
lehké mrazení,
už jsi mezi námi,
černými démony.
Sucho v ústech,
věčný hlad,
miluji láskou,
co k smrti dohání
já jsem nosferat.
Autor contionor, 21.10.2010
Přečteno 281x
Tipy 8
Poslední tipující: Aiury, kaktus, Maryje..., jitka.svobodova, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí