Momentální samota, nicota

Momentální samota, nicota

Anotace: Nic mě nebaví, nic nemám rád, už nevím co znamená "kamarád"...

Nic mě nebaví, nic nemám rád,
už nevím co znamená "kamarád".
Můj život je jak popel, to jistě,
popel bez uhlíků - vyhaslé ohniště.

Můj svět - můj pokoj a postel jen,
nevím, kdy jsem se naposled dostal ven.
Pokoj se zbytkem jídla a pití,
zlomek věcí potřebných k žití.

Nejspíš čekám, na jistou osobu,
v niž bych viděl psychickou podobu.
Někoho, kdo by mě pochopil,
vyslechl, za ruku uchopil...
Autor Jeronym., 21.10.2010
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Niky88, Nick Name, malá slečna, CULIKATÁ, Jiná
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když to máš tak...
chtěl bych, nevím jak...

21.10.2010 19:59:00 | Jeronym.

jsem nápomocná, když budeš chtít!

21.10.2010 19:48:00 | Nick Name

Pěkná rada... zamyslím se nad ní :D

21.10.2010 17:38:00 | Jeronym.

měl bys začít něco dělat, jinak z toho zblbneš ;)

21.10.2010 16:11:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí