Bez duše

Bez duše

Anotace: Že jsem mrtvej, to trochu tuším, nějakej vrah sebral mi duši...

Že jsem mrtvej, to trochu tuším,
nějakej vrah sebral mi duši.
Úplně jinak bejt by to mělo,
proč mi ten hajzl nevzal radši tělo?!

Sedím tu sám, vprostřed mý hlavy,
všechno je slizký, hnusný a tmavý.
Je tu zima a já mám depresi,
že trvat bude dlouho, takovu mám impresi -
bez dobré myšlenky na obzoru.
Chtěl bych aspoň víc prostoru.

Jenže moje masa zdravá je,
"Tělo běž už do háje!",
Proměň se v hroudu popela,
rád bych odešel - zvesela!
Autor Jeronym., 21.10.2010
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucerna, Amable seňor Marek, malá slečna, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí