Co je ti?

Co je ti?

Anotace: Vždy se budu starat o lidi, kteří jsou mi milí...

Tak co ti je
co nesmím znát?
Jakej ti život
přinesl zvrat..?
Jsi smutná, jiná,
jako když sníš,
když jdeš,
jak stín se nadnášíš...
To tichý cosi,
něco někde je jinak...
Trápíš se? Co je ti?
Jsi jako přízrak...
Strach v srdci
Ginetko,o tě mám...
Vím že nic nepovíš,
ale stejně se ptám.
Nejradši bych blíž ti přišla,
pohladila po tváři,
zeptala se opatrně...
Proč ti oči nezáří?

Autor genca, 23.10.2010
Přečteno 296x
Tipy 15
Poslední tipující: Elisha, eullaliee, CULIKATÁ, labuť, Gabrielle, Psavec, Nick Name, Petbab, jitka.svobodova, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky.. Ne, o koni to není...

23.10.2010 19:10:00 | genca

o koňských očích?

23.10.2010 18:38:00 | Jiná

Dobré.S.T.

23.10.2010 17:56:00 | ZILA78

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí