Existenciální polotovar

Existenciální polotovar

Anotace: ..a je tak..

Vyvěrá tu tíseň..
od nejhlubších hnízdišť míří až na kůži…
bez soucitu,
k člověku.

Tomu se pak sevře hrdlo…
a těžce se dýchá…
a má trochu zimnici…
A mlčí.

Svět potřebuje smysl.
A najít mu ho musíme jen my sami.
Ten se nenarodí, nevyjeví.
To je volba.
Autor Majdík, 23.10.2010
Přečteno 262x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, ewon, CULIKATÁ, Nick Name
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život potřebuje smysl - dobré..

05.09.2011 21:16:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí