Missynce

Missynce

Anotace: Dcerušce Sunnynky a Sisina.

Zrodila ses do chvíle,
kdy se mi chtělo až nežít...
Zrodila ses snad proto,
abys mě mohla těšit...
 
Když mi tu zprávu volali,
byla jsem netečná malinko,
ale potom jsem tě milovala,
ty moje malá Missynko...

Zrodila ses zkraje léta,
a tak jsme se znaly jen málo,
zrodila ses, ale nebylo vše dobré,
kdo ví, co se ti stalo...

Jednoho dne tě v kleci nenašli,
a já věděla, kde jseš...
Rodiče tě v kleci pohřbili...
A ty jsi v Nebi... Už nežiješ...

Jméno jsi měla Midnight Miss,
a šikovná byla až příliš...
Missed znamená být pohřešován...
A ty nám tu broučku chybíš...

Autor genca, 25.10.2010
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí