Dekadence

Dekadence

Anotace: ...jen trocha,jen tak tence... Inspirováno Lilli Marlen

Mám srdce tetovaný krví Tvou.
Zmizel jsi kdesi - za jinou.
Pálím Tvoje fotky a požár zakládám,
příval studené vody, odnesl ten žár.

Studené objetí, v krvi se potápí,
Tvé srdce rozstříhám,
popletená závratí.

Zvíře, co ve mně čeká,
svou oběť si hlídá, čichá a čichá.
Má plnou tlamu zubů.
Stal jsi se obětí temného woodoo.

Tančím na čerstvém hrobě,
záván oběti, nad ránem odletí.
Poslední valčík upíšu Tobě.
Padneš vysílen ! - zradil jsi ve špatné době.

To bylo Tvé prokletí.
Hledal jsi cizí náruč.
Černé vrány, jako vlasy mé, přiletí,
se sluncem pěkně se rozluč !

Bez Tebe zastavil se svět?
Ne, točí se dál !
Jen já ruce od krve mám.
Nikdo však nevěří,že něžná duše jako jsem já,
něco tak zlého udělá.

Špinavé ruce schovám za záda a úsměv jediný.
Hoď kámen,Ty který jsi úpadek zavinil
a stále si myslíš, že jsi bez viny.
Autor kuskus pruhovaná, 25.10.2010
Přečteno 289x
Tipy 14
Poslední tipující: vodnař, Zasr. romantik, la loba, Divoženka1, nejsembásník, labuť, Mbonita, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí