Pomník lásce

Pomník lásce

Anotace: Jiříkovi...

Po krásném stoupání přišel na zem pád,
tvrdě sem dopadl, člověk, co měl moc rád.

Miloval, odpouštěl... co víc si přát?
Kéž by mu ten druhý uměl pochopení dát.

Leží tu zraněný, už nikdy nebude se smát,
na tomto místě bude zítra pomník lásce stát.

A já k němu půjdu za nás dva růži dát...
Autor kleopatra.sedma, 29.10.2010
Přečteno 300x
Tipy 13
Poslední tipující: jaňa, Javavia, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Gabrielle, labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezky napsaná

31.10.2010 14:59:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí