BlackButterfly

BlackButterfly

Anotace: pro jednu slečnu, co takhle řeší své problémy

motýlku černý
pověz pravdu těm, kteří ti jsou věrní
svět zahalil ti černý mrak
duši tvou oblékl v smutný šat
srdce tvé,životem soužené
ruce tvé, střepy zjizvené

kreslíš si na rukách podoby života
střepy ryješ si do kůže
to co jiní nechcou znát
ty dále budeš se bát
a svému životu budeš lát

jednou i k tobě pronikne slunce zář
a zahřeje tvou chladnou tvář,
možná i duši tvou v led zakletou
dál již nebudeš prokletou
Autor Kordula Tomáš, 12.01.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí