Náš osud..

Náš osud..

Anotace: nepřeje nám..kolik síly v sobě ještě mám?

Sbírka: kdo ví jak to skončí

Jak ještě dlouho snášet bolest
bolest jenž nemá konec
jež se stále probouzí s každým novým dnem
jestli spolu vůbec zůstanem
jak to dopadne jestli nás nakonec nerozeštvou úplně
osud nám hází jen klacky pod nohy
má to vůbec cenu
stojí to za ten hrozný kus námahy?
Být spolu
srdce pláče
Bez sebe ještě víc.

Bez srdce není nic.
Autor Dedillope, 30.10.2010
Přečteno 373x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí