Faty a morgány

Faty a morgány

Anotace: ...

Stál jsem za oknem
intelekt odložil
do sarkofágu dávno
prošláplých bot
abych byl to
co cítím

kus masa za sklem

Díval se dolů
na faty a morgány
zapomenutého dětského hraní

vidím dvě mužstva
přesto jeden tým
jak se honí za merunou
toužící se prokopat
k malé nevinné slávě

vidím jak padám
červánky na kolenou
přijímám jako hrdina
pršet budu až doma

vidím svoji první lásku
jak jí můj jazyk panicky
kličkuje v ústech

kamarád říkal
že se líbá podle směru
hodinových ručiček

ale já ztrácím směr
jako v budoucnu ještě tolikrát ...
..................................

Intelekt se tiše vrátil
zhasínám faty a morgány
a jdu spát

Uklidněný a sám
Autor smudlinek, 30.10.2010
Přečteno 269x
Tipy 16
Poslední tipující: Žqáry, Bíša, Javavia, hašlerka, Suiton, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, Kapka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné...
vidím jak padám
červánky na kolenou
přijímám jako hrdina
pršet budu až doma

30.10.2010 13:56:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí