Darované srdce

Darované srdce

Anotace: ...

Celé své srdce jsem Ti dala
a myslela, že u Tebe je v bezpečí.
Kdybych to věděla, zpět bych si ho vzala
- pobyt u Tebe mu nesvědčí.

Nedal jsi mu něhu, lásku, péči
a starat ses o něj neuměl.
Čekalo na slova a doteky, co léčí,
jen chtělo, abys mu rozuměl!

Tys ho nechal válet v prachu
na místě bez snů a radosti.
Už dlouho nezažilo tolik strachu
a tolik kruté bolesti.

Mé srdce si nezasloužíš,
takže si ho beru zpět.
Však pokud dál po mé lásce toužíš,
přijď! Smutný je bez Tebe tenhle svět...
Autor kleopatra.sedma, 01.11.2010
Přečteno 368x
Tipy 17
Poslední tipující: vodnař, jaňa, Gabrielle, Bíša, Metcheque, hypertenze, Skywalker, Květka Š., strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak ta je moc moc hezká...

08.11.2010 08:52:00 | jaňa

Joo, kdyby to šlo tak jednoduše...hezké veršíky

01.11.2010 13:49:00 | hypertenze

Myslím, že to půjde, klube se z toho poezie:) -S-

01.11.2010 13:42:00 | Skywalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí