Dušičková

Dušičková

Anotace: ...Dám za okno svíčku, maják z vosku pro dušičku...

Dám za okno svíčku,
maják z vosku pro dušičku.
Do noci září mé okénko,
na chvilku zastav se, maminko.

Majáku záře Ti posvítí na cestu,
tma nemá šanci, nezabloudíš.
Než slunce započne ranní siestu,
vím, že se probudím a Ty zmizíš...

Nahlédni do mých snů,
jak pohlazení hebké.
Neb chybí mi láska Tvá,
to koření sladké.

Díváš se z rámečku,
srdce mé klidně bije.
Já hýčkám tu chviličku,
co sen mi daruje...

Když odcházíš chladnou tmou,
já ještě spím.
Majáky z vosku zvolna uhasnou,
sen rozplyne se v dým...
Autor Sladkalu, 02.11.2010
Přečteno 294x
Tipy 27
Poslední tipující: synanceia, vodnař, Dračičák, Danga, Daniel Osbourne, Noc17, Žqáry, Květka Š., Skalsky Pavel, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Světlo každé svíčky
svítí pro
dušičky...
ST.

02.11.2010 11:50:00 | Květka Š.

Moc hezké.Zase a zase Tě ve snech bude navštěvovat,aby si věděla,že stojí blízko Tebe, i když ji nevidíš a chrání Tě:-).

02.11.2010 09:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí