...Alone...

...Alone...

Anotace: no comment (napsána 1.11.2010)

Kde jsou všichni,
když je potřebuji
snad schovali se
ztratili se nebo
jen spí?

Proč mé tiché slzy
teď nikdo neslyší...

Jen hlas svědomí mi tu teď šeptá
ať sama sebe jen se zeptám
co dělat teď, když ten co měl
z mysli nesešel.

Jak bolí samota
a o čem dál snít
když není tu ten
co měl by tu být.

Tak pláču sama
jak už mnohokrát
však proč to víc bolí
tentokrát?

Proč slzy studí jen mé tváře
a tobě se srdce nerozpáře?

A kam poděli se přátelé
co měli by mě teď zvedat
jak uklidnila by jen jediná věta
že vše bude dobré zase
že opět propadnu života kráse...

Oči zavírám v osamělém smutku
a vím, že budu litovat toho skutku
že zas ti píšu v naději...
však zázraky se nedějí.

Jsem stále sama.
Sama jen noci
odevzdaná.
Autor mauvais-ange, 02.11.2010
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Helena Lovecká, Charibeja, teniska, CULIKATÁ, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST jezdí mi mráz po zádech, jakobych znala to, o čem píšeš :-) cítím tam sílu a naději, nepodléhání smutku, ani okolnostem ... "musíš jít, jít dál"

31.12.2010 12:32:00 | Helena Lovecká

děkuji

31.12.2010 00:21:00 | mauvais-ange

vše bude dobré zase
opět propadneš života kráse...
hezká báseň

02.11.2010 11:43:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí