Zloba

Zloba

Anotace: Nevím co říct,... tak mlčím.

Sbírka: Žalostná snění

Stočím se na posteli do klubíčka,
kdo mi zlíbá má líčka?
Kdo potěší mě svou náručí,
která bezpečí mi zaručí?

Když tak ležím už hodnou dobu,
pociťuji náhlou zlobu,
nikdo mě nemá rád,
nikdo není můj kamarád,

šeptám zlobu tiše do noci,
domáhám se tak pomoci,
však nikdo stále nepřichází,
a já ležím z uslzenou tváří,

a bezmocností v mé duši,
hořkostí větší, než kdo tuší,
která však stále neustává,
a nikde žádná dobrá zpráva,

oči se klíží,
víčka padají,
sny se plíží,
úlevu tahají.
Autor Elie, 02.11.2010
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí